Ni Palma nije zaštićen

20:54 23. 04. 2021. FoNet | Milica Rilak

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je, komenarišući navode da je Dragan Marković Palma podvodio žene u Jagodini, rekao kako je ponosan na reakciju srpske države i pozvao sve da ostave policiju i tužilaštvo da rade svoj posao, uz poruku da niko nije i neće biti zaštićen, pa ni Marković.

Vučić je u Dnevniku RTS, odgovarajući na konstataciju novinarke da do sada nije komentarisao slučajeve Miroslava Aleksića, Branislava Lečića, pa ni najnovije optužbe protiv lidera Jedinstvene Srbije i gradonačelnika Jagodine, rekao kako nije želeo da se izjašnjava čak ni kada je optužen bio njegov politički protivnik - jer su optužbe previše teške.

"Kada god vidim da se političari umešaju, kao u slučaju Dragana Markovića, utroba mi se okrene naopačke zato što su političari lagali za hiljadu stvari", rekao je Vučić i ocenio da je Marković u pravu kada kaže da ili on ili onaj ko je to rekao o njemu mora da završi u zatvoru.

"Policija će saslušati sve, od Markovića do (Marinike) Tepić", rekao je Vučić i ocenio kako je pametno što je slučaj prebačen u Kraljevo.

"Možete da kažete šta god hoćete, to se podvodi pod politiku, ali ovo više nije politika", rekao je Vučić.

"Ako se pokaže da je istina, to je jezivo, a ako se pokaže da nije istina - to je još jezivije", naglasio je predsednik Srbije. (kraj) vip/mr/dpv

Share: