NDBG ide na izbore?

00:37 24. 07. 2021. FoNet

BEOGRAD - Pokret Ne davimo Beograd organizovao je u petak razgovor sa Beograđanima o "Povelji za dobar grad", koju je potpisalo više od 150 javnih ličnosti i intelektualaca iz sveta nauke, umetnosti, kulture, sporta, urbanizma i drugih oblasti važnih za razvoj prestonice, sa kojom će pokret izaći na izbore "ukoliko uslovi budu zadovoljavajući".

Uvek smo bili na mestima nedela, u Savamali, Vinči, Košutnjaku, na Savskom nasipu, u parkovima, na gradilištima, ispred vlade, skupštine, komunalne policije, sudova, sa saborcima na Staroj planini, u Nišu, Zrenjaninu, Novom Sadu, Blacu, Jagodini, Valjevu ili Požegi, podsećaju iz Pokreta. 

Dodaje se da su u programu Pokreta "detaljno razrađena konkretna rešenja za unapređenje našeg grada" i da je okupljen "veliki broj ljudi, koji su spremni da svoje znanje, energiju i vreme posvete tome".

"Pred nama će uskoro biti novi izazov. Ukoliko izborni uslovi budu zadovoljavajući, mi ćemo kandidovati svoju politiku za dobar grad", najavljeno je uz konstataciju da "rezultati izbora u Beogradu mogu biti najvažniji korak u razvlašćivanju režima koji je okupirao našu državu". (kraj) dep

Share: