DS: Nasilje neće proći

22:04 25. 07. 2021. FoNet/DS | Velimir Ilić

NIŠ - Reagujući na jučerašnje ulično nasilje u Nišu, Demokratska stranka (DS) je poručila da će biiti bedem i zaštita od nasilnika i pružiće i pravnu i svaku drugu pomoć svim građanima koji su "spremni da pruže otpor mafijaškom režimu na čijem je čelu Aleksandar Vučić".

U saopštenju se navodi da jučerašnji incident u Nišu, kada je 38-ogodišnjak šamarao dve žene na pešačkom prelazu "nije izolovan slučaj i ne dešava se prvi put".

"Nasilje u Nišu zastrašujući je pokazatelj kakve posledice ima ’edukativni program’, kako je prikazivanje kasapljenja na televiziji s nacionalnom frekvencijom okarakterisala Olivera Zekić, članica REM-a", naglasio je član Glavnog odbora DS-a Srđan Milivojević, ocenivši da je Srpska napredna stranka postala "pokrovitelj ne samo organizovanog kriminala, već i svakog drugog kriminala koji je preplavio Srbiju".

Policija je uhapsila 38-Ogodišnjaka u Nišu nakon što je juče šamarao dve žene na niškom Bulevaru Nemanjića jer su prethodno branile stariju ženu koja se sporo kretala na pešačkom prelazu, dok je on iz automobila trubio. (kraj) vip/nm

Share: