Vučić na čelu kriminala

23:36 07. 10. 2021. FoNet | Darko Radović

BEOGRAD - Predsednik Pravnog saveta Narodne stranke Vladimir Gajić izjavio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio da je na vrhu piramide organizovanog kriminala u slučaju "Jovanjica" time što je branio prvooptuženog za najveću proizvodnju marihuane u Evropi Predraga Koluviju.

"Koluvija ne bi bio ni među prvih pet optuženih da se vodila prava istraga i da je tužilaštvo bilo samostalno. Da li je taj čovek mogao sve to sam da organizuje? Tužilaštvo je, međutim, dobilo kalup iz kojeg ne sme da izađe i vodi postupak protiv ograničenog broja ljudi i taj postupak se pretvara u rijaliti", rekao je Gajić na televiziji N1.

On je podsetio da je Koluvija pušten iz pritvora u zatvoru u kućni pritvor sa nanogicom, a da je optužen za krivično delo za koje je zaprećena i doživotna robija, kao i da su u postupku protiv grupe Darka Šarića, optužene za šverc kokaina, svi okrivljeni bili u pritvoru najmanje četiri godine, dok je prvooptuženi Šarić u pritvoru već sedam i po godina. (kraj) dar/dpv

Share: