Marković tužio Mariniku Tepić

12:12 11. 02. 2022. FoNet | Velimir Ilić

JAGODINA - Predsednik Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković Palma tužio je potpredsednicu Stranke slobode i pravde (SSP) Mariniku Tepić tvrdeći da mu je svojom izjavama u dokumentarnom filmu „Junaci doba zlog“ povredila čast i ugled, saopšteno je danas iz gradske uprave u Jagodini.

Marković je, kako se navodi, Osnovnom sudu u Jagodini danas podneo tužbu "zbog povrede ugleda i časti, protiv Marinike Tepić, radnice siledžije i zlostavljača žena Dragana Đilasa, zbog najnovijih laži koje je iznela u filmu „Junaci doba zlog“, emitovanom 9. februara godine na TV N1.

"Tepić je izjavila da je navodno jedna devojka januara 2019. godine u jednom od navodnih stanova u Jagodini koji su navodno služili za podvođenje maloletnica, bila navodno seksualno toliko zlostavljana, da je navodno završila u bolnici i da su navodno lekari pozvali policiju i da je navodno došlo do smena u jagodinskoj policiji i da je navodno tu informaciju dobila od jednog navodnog policijskog službenika", ističe u pisanoj izjavi Marković. (kraj) vip/dj

Share: