Svet

Srbija

Reels

Koren problema u mladosti

"Kada se pogledaju odrasni sa psihičkim poremećajima gotovo uvek ih ima u mladosti detinjstvu", izjavila je za FoNet psihološkinja Tamara Dažmonja Ignjatović u okviru serijala razgovora Stigma.
Vidi sve
Bez sistemske podrške
Bez sistemske podrške
Mentalno zdravlje dece i mladih je u priličnoj meri zapostavljeno, izjavila je FoNetu psihološkinja Tamara Džamonja Ignjatović i ukazala da tek kada se tragedije dogode shvatimo da se nešto moglo sprečiti da smo na vreme reagovali dok su problemi bili takvi da nije bilo teško pružiti pomoć.
/
PRESSEK nedelje
PRESSEK nedelje
Pregled najvažnijih događaja u Srbiji od 29. aprila do 5. maja 2024. godine. Proizvodnja Novinska agencija FoNet. Novinarka Tamara Skrozza, ton Mirjana Nikolić.
/
PRESSEK nedelje
PRESSEK nedelje
Pregled najvažnijih događaja u Srbiji od 22. do 28. aprila 2024. godine. Proizvodnja Novinska agencija FoNet. Novinarka Tamara Skrozza, ton Mirjana Nikolić.
/
Pobeda u više koraka
Pobeda u više koraka
Razlozi naše odluke da idemo na izbore nemaju veze sa izbornim uslovima, već sa životnim uslovima građana, kojima niko ne sme da zabrani da učestvuju na lokalnim izborima, izjavio je u intervjuu FoNetu predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Pavle Grbović, koji smatra da građani sve manje veruju u imaginarujume i više ne žele vlast SNS.
/