“Nije loše biti čovek” premijerno

08:31 08. 12. 2021. FoNet

BEOGRAD - Novi film Dušana Kovačevića “Nije loše biti čovek” premijerno je prikazan 7. decembra u Kombank dvorani i bioskopu Cineplexx Galerija.

Zbog velikog interesovanja i rasprodatih ulaznica, iste večeri organizovana je i dodatna projekcija u Sali 6 Kombank dvorane. 

Posle projekcija, publici su se uz ovacije i gromoglasne aplauze poklonili reditelj, glumci i ekipa filma.

Dušan Kovačević, reditelj filmova “Balkanski špijun” i “Profesionalac” i autor predstava “Maratonci trče počasni krug“, "Ko to tamo peva“, “Underground”, "Radovan Treći“, "Urnebesna tragedija“, vratio se filmskoj publici nakon 18 godina u komediji sa elementima trilera, postavljajući večito pitanje - da li je kraj života i kraj boravka na ovom svetu, ili postoji mogućnost da se život produži u nekom drugom obliku.

“Dve godine smo čekali, na našu sreću publika se vraća u bioskope. Imao sam sreću da sam igrao u filmovima koji su baš gledani, pa se nadam da će tako i ovaj proći”, izjavio je Vojin Ćetković, koji u filmu tumači glavnu ulogu profesora klavira Milana.

Branka Katić u filmu "Nije loše biti čovek” igra Anu, suprugu glavnog junaka Milana. 

“Kovačević je legenda našeg pozorišta, a po njegovom scenariju su snimljeni neki od najboljih filmova naše kinematografije. Zbog toga mi je bila velika čast da budem deo ovog filma”, rekla je Katić

Posle beogradske premijere filma “Nije loše biti čovek”, sledi premijera u Novom Sadu, u sredu 8. decembra u 20:30 u bioskopu Arena Cineplex. Bioskopska distribucija širom Srbije počinje dan kasnije, 9. decembra.

Spot za numeru iz filma “Lepe laži” komponovao je Momčilo Bajagić Bajaga, a izvode je Gordan Kičić i Lene Kovačević. (kraj) dep

Share: