Započnite svoju budućnost danas

11:32 15. 09. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Alfa BK Univerzitet nudi širok spektar studijskih programa koji će studente pripremiti za uspešnu karijeru, saopštio je danas taj Univerzitet..

U sastavu Alfa BK Univerziteta nalazi se pet fakulteta i više od 20 akreditovanih studijskih programa na osnovnim, master i doktorskim akademskim studijama: Fakultet za finansije, bankarstvo i reviziju, Fakultet za menadžment u sportu, Fakultet informacionih tehnologija, Fakultet za matematiku i računarske nauke, Fakultet za strane jezike, kao i Akademija umetnosti.

Na Univerzitetu rade profesori posvećeni svakom studentu, spremni da podrže studentske napore. 

Za rad su obezbeđeni najsavremeniji uslov za sticanje znanja i u skladu sa tim tokom jubilarne tridesete godišnjice postojanja Alfa BK Univerziteta radi u novom inovativnom prostoru, u centru Novog Beograda, u Bulevaru maršala Tolbuhina br. 8.

Za proteklih uspešnih i 30 godina postojanja, na Alfa BK Univerzitetu diplomiralo je preko 25000 studenata, koji su stečena znanja i veštine dokazali u domaćim i inostranim multinacionalnim kompanijama, na najvažnijim rukovodećim pozicijama u privredi.

Univerzitet dodeljuje stipendije za školarinu za 300 studenata koji žele da nastave svoje školovanje na drugoj, trećoj i četvrtoj godini Alfa BK Univerziteta.

Zahvaljujući stipendijama, studenti če imati priliku da sebi obezbede budućnosti i znanja na jednom od pet fakulteta.

Postoje i brojne pogodnosti, plaćanje školarine na rate, popusti i stipendije, savremeni uslovi studiranja, mogućnosti angažovanja u studentskim organizacijama, praksa u domaćim i inostranim kompanijama, navodi se u saopštenju. (kraj) dep/dj

Share: