Neću se smiriti

01:19 29. 07. 2021. FoNet

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je kasno sinoć da su pojedini mediji u vlasništvu opozicije, kriminalni klan Veljka Belivuka i pojedine strane službe hteli da "sruše Srbiju" i "vrate lopove na vlast, zajedno sa kriminalcima", ali da se on "neće smiriti u borbi protiv kriminala".

U intervjuu za TV Pink iz Skoplja, gde se nalazi na trilateralnom sastanku sa premijerima Albanije Edi Ramom i Severne Makedonije Zoranom Zaevim, Vučić je naveo da su Veljko Belivuk i Marko Miljković "drugovi" pojedinim medijima u vlasništvu opozicije, a ne njemu. 

Oni njih brane i hvale, a mene napadaju, dodao je, prenele su Večernje novosti. 

Suština je u tome da je posao svih njih, zajedno sa pojedinim stranim službama, da sruše sve u Srbiji, da vrate lopove na vlast, zajedno sa kriminalcima. Nije poenta samo da su kriminalci na čelu zemlje, već je važno upravljanje ekonomskim resursima, a da se Srbija izvinjava zbog "Oluje", kao što je bilo tokom prethodnih vlasti. 

"Oprostiće ti Đura što te je tukao! Ja sam za mir, ali neću da dozvolim da neko ponižava Srbiju i njen narod. Ako treba da platim cenu, neka platim, jer je veće ono što branim od te cene", dodao je Vučić. 

Naveo je da je suština, osim rušenja Srbije, "i da se nečiji život uništi, da on prestane da bude čovek, jer je teško podneti napade, laži i kritike". 

Vučić je istakao da neće da trpi ucene i da se neće smiriti u borbi protiv kriminala. (kraj) dep

Share: