Ogoljena lažna borba Vučića

20:54 14. 09. 2022. FoNet | Leposava Čolić

BEOGRAD - Šef poslaničke grupe Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da je sednica Skupštine Srbije o Kosovu i Metohiji pokazala da je "car go" i da su "pale u vodu lažne priče" predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je zbog toga vređao i omalovažavao poslanike opozicije.

"Pale su u vodu Vučićeve priče o lažnoj borbi za interese Srba na Kosovu i Metohiji. On je dva dana plakao nad svojom sudbinom i zaklinjao se u Milana Radoičića i zdušno ga branio kao jednog od najvećih boraca za interese Srba na Kosovu", rekao je Aleksić u parlamentu na zajedničkoj konferenciji poslanika opozicije, saopštila je Narodna stranka.

Aleksić je dodao da je Vučić, koji je došao u Skupštinu da "predstavi sve svoje poraze u pregovorima sa kosovskim Albancima", imao neograničeno vreme i mogao je da govori posle svakog poslanika iz opozicije.

"Njemu su pomagale sve državne službe, od BIA do njegovih kabinetskih službi, i pripremili su mu dosijee za svakog poslanika, koji su u najvećem delu lažni", kazao je Aleksić. (kraj) is/lč/dpv

Share: