Od danas tri nova kanala

19:30 28. 10. 2022. FoNet | Ivica Strnčević

BEOGRAD - Legendarna filmska ostvarenja, domaće i strane serije i najbolji muzički program od danas su dostupni na tri nova televizijska kanala - Nova maks, Nova serije i Grand nostalgija - koje je pokrenula kompanija Junajted medija.

Svim SBB korisnicima u Srbiji novi kanali dostupni su već sada i to na EON, Total TV i D3 platformi.

Nova maks je kanal namenjen ljubiteljima filmskih i serijskih ostvarenja i možete ga pronaći na poziciji 7 na EON i Total TV platformama i na poziciji 8 u okviru D3 platforme, navodi se u saopštenju.

Na tom kanalu emitovaće se nagrađivani fimovi najvećih svetskih produkcija, kao i širok spektar različith žanrova, među kojima su popularni trileri, horori, najgledanije drame, kao i vanvremene komedije koje iznova vraćaju osmeh.

Među naslovima u kojima gledaoci mogu uživati već večeras su Paklene ulice, Hari Poter, Spajdermen, Računovođa, Asteriks i Obeliks u Britaniji, kao i serija Ljudi sa Menhetna, a u narednom periodu biće prikazani i blokbasteri Fantastične zveri, Legenda o Tarzanu, Spajdermen, Čudesna žena, Lara Kroft, Liga pravde.

Nova maks je pravo mesto za ljubitelje romantičnih filmova, jer tu mogu gledati serijal o Bridžet Džouns, Jesen u Njujorku, mjuzikl Mama Mia i Pripravnik, dok one koji više vole akcione filmove očekuju klasici Smrtonosno oružje, Umri muški, Pobesneli Maks.

Gledaoci u Srbiji sada će imati priliku da premijerno gledaju hrvatsku telenovelu "Zlatni dvori" na novom kanalu Nova serije, koji se nalazi na poziciji 9 na EON-u, 13 na Total TV-u i 14 na D3 platformi.

"Zlatni dvori" donose priču o ljubavi seoske devojke i mladog bogataša, koja se razvija iz strasti prema muzici. Između njih se od prvog susreta rađaju snažne emocije, koje će ih oboje dovesti do krajnjeg cilja – ne samo pronalaska prave ljubavi, nego i upoznavanja sebe, ali na tom putu postoji veliki broj prepreka.

Pored te serije, gledaoci će imati priliku da prate i tursku akciono - dramsku seriju „Jama“, koja donosi priču o mafijaškoj porodici Kočovali, ali i telenovele "Ambasadorova kći" i "Dva kraljevstva".

Legendarne serije Dragana Bjelogrlića "Senke nad Balkanom" i "Žigosani u reketu" uvek iznova izazivaju pažnju gledalaca, a od večeras se mogu gledati i na novom kanalu, a tu su i komedije Lud, zbunjen, normalan, Konak kod Hilmije, Zauvek susedi i Najbolje godine.

Za one koji bi radije da uživaju u muzici, tu je kanal Grand nostalgija na poziciji 239 na EON i D3 platformi i poziciji 350 na Total TV-u.

Gledaoce očekuju najpopularnija izdanja Grand produkcije: Zvezde Granda, Nikad nije kasno, Neki novi klinci, Pesmom za dušu i Grand parada, a emitovaće se i emisije VIP Kuvar i takmičarska emisija IDJ šou.

Tri nova kanala biće dostupna i korisnicima Telemaha u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini preko EON, Total TV i D3 platforme.

Junajted medija posluje u osam zemalja jugoistočne Evrope, u svom portfoliju ima šest nacionalnih televizija, više od 55 kablovskih kanala, 28 portala, pet radio stanica i šest štampanih izdanja. (kraj) is/dpv

Share: