Upis u toku

10:01 25. 08. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Alfa Bk Univerzitet raspisao je konkurs za drugi upisni rok studenata za školsku 2023/24. godinu, saopšteno je danas iz te ustanove.

Rok za prijavu kandidata u drugom upisnom roku je od 28. avgusta do 8. septembra.

Prijemni ispit održava se 11. septembra u 12 časova, a upis kandidata u drugom upisnom roku traje od 15. do 28. septembra..

Školarina studijskih programa osnovnih akademskih studija iznosi 1.500 evra u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan plaćanja.

Kandidati treba da imaju završenu srednju škola u četvorogodišnjem trajanju (diploma i svedočanstvo sva četiri razreda srednje škole), položen prijemni ispit i uplaćena prva rata školarine u skladu sa odlukom Univerziteta.

Rangiranje kandidata utvrđuje se na osnovu uspeha iz prethodnog školovanja (40 poena) i rezultata na prijemnom ispitu (60 poena).

Prilikom prijave na konkurs kandidati dostavljaju dokumenta za upis, nakon čega se organizuje prijemni ispit i vrši upis kandidata.

Na Alfa BK Univerzitetu postoji širok izbor različitih naučnih oblasti i akreditovanih studijskih programa.

U njegovom sastavu nalazi se pet fakulteta: Fakultet za finansije, bankarstvo i reviziju, Fakultet za menadžment u sportu, Fakultet informacionih tehnologija, Fakultet za strane jezike, Fakultet za matematiku i računarske nauke, kao i Akademija umetnosti.

Sa velikim brojem akreditovanih studijskih programa na svim nivoima akademskih studija, svako može da kreira svoj razvojni put, budućnost i poslovnu karijeru prema sopstvenim željama. (kraj) dep/dj

Share: