Druga godišnjica Kraftera

18:32 29. 09. 2023. FoNet | Sofija Vukajlović

BEOGRAD - Profesionalni majstori, zanatlije ili posvećeni amateri sve što je potrebno za majstorske projekte - od renoviranja doma do održavanja bašte, mogu naći u Krafteru, rečeno je danas na obeležavanju druge godišnjice Kraftera u Srbiji.

Generalni direktor Krafter Srbija Nikola Bartulović rekao je da se u njihovoj ponudi nalazi sve - od "cementa do Orhideje", a da je jedan od prioriteta Kraftera da svojim potrošačima pruži raznoliku ponudu potrebnih materijala i alata za profesionalce i amatere.

"Krafter je najveća uradi sam radnja u Srbiji, koja nudi više od 50.000 artikala u 19 kategorija, smeštenih na 10.000 kvadratnih metara", rekao je Bartulović.

Prema njegovim rečima, Krafter tokom godine proda najviše alata za profesionalce, ali i za "kućno majstorisanje".

"Pored artikala renomiranih robnih marki, Krafter nudi i svoju robnu marku za baštenske alate Maher koja ima odličan odnos cene i kvaliteta", kazao je Bartulović.

On je objasnio da Krafteru nije cilj da ponudi jeftin i nekvalitetan proizvod, već da poverenje ukazuju proizvodima koji imaju dobar kvalitet po pristupačnoj ceni. (kraj) vbr/sv

Share: